Adīta galvas lenta ELEVEN pink
Adīta galvas lenta ELEVEN pink
Adīta galvas lenta ELEVEN pink Adīta galvas lenta ELEVEN pink Adīta galvas lenta ELEVEN pink Adīta galvas lenta ELEVEN pink Adīta galvas lenta ELEVEN pink

Adīts ausainis ELEVEN pink

Vienkārša un silta adīta galvas saite Eleven - pasargās jūs no aukstuma pat sniegotās un vējainās dienās. Tā būs sausa, kad ārā ir slapjš - tas ir silts, kad ārā ir auksts!

Vairāk informācijas

19,95 € AR PVN

Piegādes laiks 1-2 dienas

Šis produkts vairs nav pieejams

Vienkārša un silta adīta galvas saite Eleven - pasargās jūs no aukstuma pat sniegotās un vējainās dienās. Materiāls ar dabīgās kokvilnas maisījumu ir mīksts un silts, sānu daļā rotāta ar mākslīgās ādas ELEVEN logotipu.

Kalnos vai pilsētā šī akrila un kokvilnas-maisījuma galvas saite ir lieliski piemērota kā matu aksesuārs vai aizsardzība ausīm/galvai aukstās un vējainās dienās.

Ausainis jeb adītā galvas lenta ir piemērota ikdienas valkāšanai aukstā laikā, sportojot vai vienkārši aktīvai atpūtai ārā - pastaigā ar suni, māmiņai garā pastaigā ar mazuli, skolniecei uz skolu un atpūtai svaigā gaisā.

ĪSS APRAKSTS:

  • Platums: 10 cm
  • Pievilcīga un glamūrīga izskata galvas lente, īpaši piemērota pat ikdienai
  • Materiāls :  dubults adījums
  • Izmērs - UNIVERSĀLS, derēs arī pašiem mazākajiem līdz pat dāmām (sākot no 52 - 58 cm izmēra galvai
  • Lieliska dzija cilvēkiem ar jutīgu un alerģisku ādu. Adījums nerada nepatīkamu sajūtu / niezi sejas ādai vai galvas ādai
  • Augstas kvalitātes produkts, ražots Eiropā.

Tā būs sausa, kad ārā ir slapjš - tas ir silts, kad ārā ir auksts!

Šis funkcionālais apģērba gabals aktīvam sportistam atbrīvo ādu no nepatīkamā mitruma, ir viegls un garantē visaugstāko valkāšanas komfortu.

SASTĀVS UN KOPŠANA:

BĀZES MATERIĀLS: 100% Akrils ar 100% poliestera oderi (polārais flīsa audums)

Mazgāt līdz 40 grādu temperatūrā ; Nebalināt; Nežāvējiet veļas mašīnā; Aukstā gludināšana no iekšpuses; Ķīmiskā tīrīšana tetrahloretēnā vai ar ogļūdeņražiem - maigs process; Neveiciet profesionālo mitro tīrīšanu; Plakana žāvēšana ēnā; Mazgāt atsevišķi; Apģērbu vēlams mazgāt un gludināt reversā.