"Kompresijas zeķes lietoju ne tikai atjaunošanās procesā"

Publicēts 2020-07-15

Eleven kompresijas zeķes cilvēki ikdienā kājās velk dažādiem nolūkiem, un mums vienmēr ir prieks, kad uz ielas skrējēju pāris aizcilpo garām tieši mūsu krāsainajās zeķēs vai kad laimīgs klients atsūta bildes atpūtas procesā pēc treniņa. Tāpat allaž patīkami ir saņemt pozitīvas atsauksmes par zeķu lietderīgumu un pozitīvo devumu, tāpēc priecājamies par ziņu, ko pagājušajā nedēļā mums uzrakstīja sportiska dzīvesveida piekritējs Dzintars. Viņš dalījās ar savu pieredzi un pastāstīja par izmaiņām kompresijas zeķu pielietojumā.

"Esmu aktīvs cilvēks. Ikdienā daudz nodarbojos ar sportu un aktīvo atpūtu. Līdz ar to nevaru savu ikdienu iztēloties bez dažādām kompresijām. Vislielākais uzsvars, protams, ir uz apakšstilbu kompresijām, jo skriešanas laikā tā ir viena no noslogotākajām ķermeņa daļām. Protams, arī pēdas. Biju lietojis divu dažādu ražotāju kompresijas un kompresijas zeķes, lielākoties "recovery" periodā pēc treniņiem un sacensībām, kā arī vieglos skrējienos.

Kompresijas zeķes arī nodarbību laikā

Šogad sāku iepazīties ar Eleven ražotajām kompresijām, un jāsaka, ka mani paradumi mainās. Eleven garās kompresijas zeķes lietoju arī sacensībās un pie maksimālām slodzēm, jo tām nav traucējošs efekts. Tās nav par ciešu, kompresija ir ļoti vienmērīga, neiespiežas vīles, un tām ir sildošs efekts, kas, kā mēs zinām, ļauj muskuļiem būt komfortā un strādāt efektīvāk, kā arī ievērojami mazina iespējamus krampjus. Šis sildošais efekts man ir jaunatklājums, un tas man ir svarīgs, lai labi justos trasē. Tāpat patīk, kā jūtas potīte - stingra un savākta. Protams, arī dizains nav mazsvarīgs. Godīgi sakot, tas pat ir ļoti svarīgs, un Eleven piedāvā plašu dažādu dizainu izvēli, ko nav problēmas pieskaņot savam sporta tērpam un gaumei.

Ar Eleven garajām kompresijas zeķēm esmu startējis uz asfalta, uzstādot savu PB (personisko rekordu), startēju arī taku skriešanas sacensībās (Stirnu buks) un vienreiz arī iztestēju šīs zeķes, dodoties 220km velo braucienā, kuru veicu ar jūtamu dinamiku (vidējais ātrums 25.3km/h). Šajā braucienā biju pārsteigts, cik labi jutās manas kājas un pēdas. Zeķes man bija kājās 11 stundas, un nevienā brīdī nesajutu, ka tās traucētu, spiestu vai grauztu kāda šuves vīle. Viss bija perfekti! Iesaku pamēģināt ikvienam aktīva dzīves veida piekritējam."

Paldies Dzintaram par viedokli! Iespējams, tas ļaus citiem atklāt jaunu kompresijas zeķu pielietojumu. Esam gandarīti, ka mūsu zeķes palīdz sasniegt personiskos rekordus un izbaudīt sporta aktivitātes, saglabājot kāju komfortu. Ja arī jums ir, ko teikt pat mūsu sporta apģērbu un aksesuāriem, droši rakstiet e-pastā (info@eleven-sportswear.lv) vai sociālo tīklu profilos.


Eleven Sportswear Latvia komanda 

KOMENTĀRI

Pagaidām nav komentāru.

Komentārus var atstāt tikai reģistrēti lietotāji.