AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju
AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju
AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju

AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju

Aerify Cupper dinamiskās bankas mazina muskuļu sasprindzinājumu, uzlabo vispārējo asins plūsmu un veicina šūnu atjaunošanos.

Vairāk informācijas

179,00 € AR PVN

Piegādes laiks 1-2 dienas

1 vienība veikalā

Aerify Cupper dinamiskās bankas mazina muskuļu sasprindzinājumu, uzlabo vispārējo asins plūsmu un veicina šūnu atjaunošanos.

 Cupper ir moderno tehnoloģiju un tradicionālās ārstnieciskās terapijas kombinācija, kas jau senos laikos ir izmantota, lai mazinātu sāpes, iekaisumu un uzlabotu relaksāciju un vispārējo labsajūtu.

  • Sarkanās gaismas terapija (RLT) ir ārstēšana, kurā tiek izmantota zema viļņa garuma sarkanā gaisma, lai uzlabotu ādas izskatu, piemēram, samazinātu grumbas, rētas, apsārtumu un pinnes, samazinātu iekaisumu šūnās un palielinātu asinsriti.
  • Aerify patiesi atbalsta aktīvu dzīvesveidu, tāpēc viegli pārnēsājamais Aerify Cupper būs jums ideāls rīks lietošanai mājās, ceļojumos, birojā, treniņnometnēs, sacensību dienās vai pat kā profesionāļa palīgs jebkurā fizioterapeita un masāžas terapeita praksē. Izmantojams arī ar masāžas eļļu vai losjonu.

Kā darbojas Aerify Cupper?

Aerify Cupper ierīce kausa iekšpusē rada vakuumu, kas velk ādu uz augšu. Sūkšana no ierīces ievelk ķermeņa šķidrumus apstrādātajā zonā. Šis sūkšanas spēks paplašina un salauž sīkus asinsvadus (kapilārus) zem ādas. Jūsu ķermenis izturas pret procedūras zonu kā pret mikrotraumu, palielinot asinsriti šajā vietā. Tas mazina muskuļu sasprindzinājumu, kas uzlabo vispārējo asins plūsmu un veicina šūnu atjaunošanos. Tas arī palīdz veidot jaunus saistaudus un radīt audos jaunus asinsvadus.

Aerify Cupper ar savu dinamisko sūkšanu pārspēj klasisko vakuuma banku terapiju. Dinamiska sūkšanas un atbrīvošanas maiņa uzlabo efektīvu asinsriti un paātrina atveseļošanās procesu. Turklāt sarkanās gaismas terapija palīdz sasniegt vēl efektīvāku rezultātu, palielinot Aerify Cupper priekšrocības, kas var ietvert relaksāciju, sāpju mazināšanu, iekaisuma mazināšanu un kopumā ātrāku atjaunošanos.

Aerify Cupper ir 5 dažādi funkciju metodes:

  • 1. režīms – viegla, ritmiska masāža, kas ideāli piemērota pirms iesildīšanās
  • 2. režīms - maiga viļņu masāža sāpošajiem muskuļiem
  • 3. režīms - lēnas jaudas režīms maksimālai sūkšanas jaudai, ideāli piemērots profesionālai slīdošo banku terapijai
  • 4. režīms – ātras jaudas režīms maksimālai sūkšanas jaudai
  • 5. režīms – intensīva, progresīva ritmiska masāža, kas nodrošina maksimālu sūkšanas masāžas pieredzi

DIVU GADU GARANTIJA