AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju
AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju
AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju AERIFY CUPPER dinamiskās bankas ar sarkanās gaismas terapiju

AERIFY FLY gaisa kompresijas un sildīšanas ierīce ikriem

Aerify Cupper dinamiskās bankas mazina muskuļu sasprindzinājumu, uzlabo vispārējo asins plūsmu un veicina šūnu atjaunošanos.

Vairāk informācijas

299,00 € AR PVN

Piegādes laiks 1-2 dienas

1 vienība veikalā

Aerify Fly gaisa kompresijas un sildīšanas ierīce ikru muskuļu masāžai.

Aerify Fly piemērots ikvienam, kas vēlas atvieglot nogurušu un pietūkušu kāju sajūtu, kā arī ātrāk atjaunoties pēc treniņiem.

Nelielais izmērs ļauj to ērti lietot mājās, ceļojumos, birojā, treniņnometnēs, sacensību dienās vai pat kā profesionāļa palīgu jebkurā fizioterapeita un masāžas terapeita praksē.

Kompresijas līmeņi:

  • Aerify FLY ir 3 dažādi kompresijas jaudas līmeņi.
  • Nospiediet pogu Kompresijas līmenis, lai pārslēgtos starp dažādiem kompresijas līmeņiem – min (120 mmHg), vidējo (180 mmHg), max (240 mmHg).
  • Kompresijas līmeņa izvēle ir tīri subjektīva un atkarīga no dažādām lietām, piemēram, ikru apkārtmēra, kompresijas tolerances, muskuļu sāpīguma utt. Izvēlieties kompresijas līmeni, kas jums šķiet vispatīkamākais. Kompresijai jābūt stingrai, bet ne sāpīgai.
  • Pēc noklusējuma laiks visiem režīmiem ir 20 minūtes, kas ir ieteicamais minimālais lietošanas laiks. Tomēr jūs varat viegli veikt 2 vai vairākas sesijas, ja kompresijas masāža ir patīkama.

Sildīšanas funkcija:

  • Aerify Fly ir arī integrēts sildelements, kas palīdz maksimāli palielināt kompresijas masāžas efektu. Siltums dabiski palielina cirkulāciju un var palīdzēt ķermeņa dabiskajiem atveseļošanās procesiem.
  • Nospiediet Temperatūras pogu, lai pārslēgtos starp 3 dažādiem siltuma līmeņiem: +45 C, +50C vai +55C vai pilnībā izslēgtu sildīšanu, ja siltuma režīms nav nepieciešams vai kļūst pārāk silts. Pēc noklusējuma temperatūra ir iestatīta uz +45C.

Kā lietot pareizi ierīci? -  Izlasīt lietošanas rokasgrāmatu.