UVEX saules brilles SPORTSTYLE 224 CV
UVEX saules brilles SPORTSTYLE 224 CV
UVEX saules brilles SPORTSTYLE 224 CV UVEX saules brilles SPORTSTYLE 224 CV UVEX saules brilles SPORTSTYLE 224 CV

UVEX saules brilles SPORTSTYLE 224 CV

99,99 € AR PVN

Piegādes laiks 1-2 dienas

1 vienība veikalā

Uvex Sportstyle 224 CV saulesbrilles ir unisex vidēja izmēra profila rāmis, kas paredzēts sportistiem, kuri meklē augstas kvalitātes veiktspējas produktu par cenu, kas nav kosmoss! Uvex Sportstyle 224 lepojas ar Uvex Color Vision objektīvu tehnoloģiju, kas uzlabo optisko skaidrību dažādās vidēs, nodrošinot skaidru un kodolīgu redzējumu ar 100% aizsardzību. Uvex Sportstyle 224 ir ietīšanas stila unisex rāmis ar visu rūpīgo meistarību, ar kuru Uvex brilles ir pazīstamas.

Informācija par rāmi: Uvex Sportstyle 224 CV ir ietīšanas stila rāmis, kas izgatavots no augstākās klases Grilamid, kas ir viegls, spēcīgs un spēj izdzīvot gan labajos, gan sliktajos laikos. Rāmja rokturi ir elastīgi ar savienotām optiskām eņģēm un labi piemērotas dažādām sejas formām. Regulējami deguna spilventiņi palielina saķeri un nodrošina ērtu piekļaušanos.
Piemērots profils: Uvex Sportstyle 224 CV rāmim ir vidēja - LG universāla fit profila profils ar lielisku pārklājumu.
Informācija par Uvex Color Vision objektīvu: Uvex Color Vision ir jauna inovatīva objektīva tehnoloģija ar krāsu filtriem, kas nodrošina unikālu kontrastu un nevainojamu redzi - ceļā, pilsētā vai vienkārši ārā, lai nodrošinātu labāku veiktspēju un lielāku drošību jebkurā laikā un vietā. Kopā ar visu parasto aizsardzību pret saules kaitīgo staru iedarbību Uvex Color Vision lēcas nodrošina labāko no abām pasaulēm, augstākās kvalitātes aizsardzību ar nākamā līmeņa optimizētu skaidrību. Uvex Color Vision lēcas ir izturīgas, vieglas, izturīgas pret plīsumiem un aizsargā pret kaitīgiem UVA UVB VC stariem.

* Performance saulesbrilles
* Unisex
* Autentiski Uvex brilles
* 100% UVA UVB UVC aizsardzība
* Krāsu redzes objektīvs
* Aptinuma stila rāmis
* Integrēta eņģe
* Regulējami deguna spilventiņi
* Viegli tīrāms
* Vidējs - LG Fit profils
* Lielisks pārklājums