galvas lenta HB SILVER ELEVEN F32
galvas lenta HB SILVER ELEVEN F32
galvas lenta HB SILVER ELEVEN F32 galvas lenta HB SILVER ELEVEN F32 galvas lenta HB SILVER ELEVEN F32 galvas lenta HB SILVER ELEVEN F32 galvas lenta HB SILVER ELEVEN F32 galvas lenta HB SILVER ELEVEN F32 galvas lenta HB SILVER ELEVEN F32

galvas lente HB SILVER ELEVEN FLUO F32

Viegla un multifunkcionāla galvas saite. Dubultais materiāls palīdzēs no sviedriem un siltām ausīm nepatīkamos laika apstākļos.

Vairāk informācijas

14,95 € AR PVN

Piegādes laiks 1-2 dienas

5+ vienības veikalā

Divslāņu galvas saite HB SILVER ir piemērota plašam sporta veidu un atpūtas klāstam ikdienai un āra aktivitātēm iekštelpās. Spēlējiet volejbolu, dodieties pārgājienā, izbaudiet pastaigu ar savu suni aukstajā rītā,distanču slēpošanai, aktivitātēm krosā utt.

Izgatavots no ērta itāļu Ag materiāla, kas satur sudraba pavedienu vēl labākām veiktspējas īpašībām, lieliski izvada mitrumu, ātri sasilda un izžūst.

Universāla galvas saite der jums visu gadu gan iekštelpās, gan ārā. Radīta, lai izbaudītu patīkamu komfortu, kamēr jūs baudāt iecienītākās aktivitātes un vaļaspriekus. Siltās dienās galvas lente neļauj sviedriem un mitrumam ieslīdēt acīs, bet aukstajā laikā tā saglabā ausis siltas un drošas.

  • Ziema, pavasaris, vasara un rudens, šī galvas lente ir piemērota visiem četriem gadalaikiem, pateicoties tās izturībai
  • Aizsargā ausis no ziemas aukstuma
  • Ērts un viegls materiāls
  • Saderīga ar veļas mazgājamo mašīnu un ātri izžūst
  • Ražots Čehijā, no projektēšanas līdz ražošanai
  • Augstas kvalitātes produkts par draudzīgu cenu

SUDRABS - 97% poliestera, 3% Ag / svars: 125 g uz kvadrātmetru / kvalitatīvs dubultā materiāls palīdzēs no sviedriem un siltām ausīm nepatīkamos laika apstākļos. Elpojošs augstas kvalitātes audums atgrūž mitrumu un sviedrus. Antimikrobiāls sudraba materiāls ar sudraba joniem, kas cīnās ar baktērijām.

IZMĒRS: Viens izmērs (50 - 60 cm) - derēs no 3 gadus veca bērna līdz pieaugušajam.

RŪPIETIES PAR MANI: neizžāvēt veļas žāvētājā. Mazgāt veļas mazgājamā mašīna līdz 40 grādiem.

ELEVEN SPORTSWEAR apzīmē savus produktus un garantē 100% apmierinātību. Ja neesat apmierināts, sazinieties ar mums un izskaidrojiet raizes. Mēs veiksim kompromisu.

Piederumi