UVEX saules brilles SPORTSTYLE 706
UVEX saules brilles SPORTSTYLE 706
UVEX saules brilles SPORTSTYLE 706 UVEX saules brilles SPORTSTYLE 706 UVEX saules brilles SPORTSTYLE 706 UVEX saules brilles SPORTSTYLE 706 UVEX saules brilles SPORTSTYLE 706 UVEX saules brilles SPORTSTYLE 706

UVEX saules brilles SPORTSTYLE 706 CV

Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pro-braucējs, ar šīm brillēm jūs diez vai varat kļūdīties takā vai bezceļa apstākļos.

Vairāk informācijas

89,99 € AR PVN

Piegādes laiks 1-2 dienas

1 vienība veikalā

Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pro-braucējs, ar šīm brillēm jūs diez vai varat kļūdīties takā vai bezceļa apstākļos.

Spēcīgs redzes pastiprinātājs: kalnu riteņbraucējiem ir nepieciešams stingrs rāmis un izcila redze. uvex sportstyle 706 CV nodrošina abus.

Izturīgām kalnu velosipēdistu brilles ar lielu dzīvesveidu izvēlieties uvex sportstyle 706 CV. litemirror spoguļu lēcas droši aizsargā pret infrasarkanajiem stariem un samazina traucējošo atspīdumu. Regulējami deguna spilventiņi.

Uvex colorvision® kolekcijas. uvex colorvision® lēcas nodrošina jaunu krāsu mirdzuma un kontrasta līmeni; divi faktori, kas ir būtiski sniegumam, reakcijas laikam un drošībai, un īpaši svarīgi sportā. uvex colorvision® lēcas fokusē krītošo gaismu uz objektīvu, tāpēc uztvere tiek optimizēta.

UVEX brilles trīs dažādiem lietojumiem: kalnu riteņbraukšanai/sportam – pilsētai – ikdienai. Pielāgo katrai dzīves situācijai, tās nodrošina izcilu skatīšanās pieredzi un detaļām bagātu uztveri.

  • āra – kalnu riteņbraukšana. Lielāks brūni zaļš kontrasts uzlabo dziļuma izpratni reljefā, piem. palielina kontrastu starp taku un zaļo ainavu līdz pat 45%.
  • pilsētas – pilsētas satiksme. Pelēks filtrs pastiprina sarkani pelēko kontrastu, lai palīdzētu vēl ātrāk noteikt gaismas signālus. Tāpat kā luksofori vai bremžu signāli. Ceļa zīmes vairāk izceļas pret asfaltētu vidi, līdz pat 23%.
  • ikdiena – ikdiena. Brūnais filtrs padara krāsas spilgtākas pat mainīgos apgaismojuma apstākļos. Kontrasts pret zilām debesīm tiek pastiprināts līdz pat 48%.
  • ltm. amber Cat.2

Piederumi